perjantai 12. lokakuuta 2012

Spoileria *Päivitetty*

6x02 Promo


SNEAK PEEK


E!ONLINE: REDUX JAKSOSTA 6X01
 * Serena löytyi ja hän oli yhdessä Stevenin kanssa, joka on rikas liikemies. Serena kertoi tosin nimekseen Sabrina... Serenan kaverit tulivat kuokkimaan homojen häihin, jotka Serena ja Steven järkkäsivät. Steven sai tietää totuuden Serenasta ja hyväksyi hänet silti.  
* Serena jätti Blairin ystävänä!
* Chuck ja Blair eivät ole yhdessä, mutta silti Blairilla oli Chuckin antama kihlasormus... mutta hän piilottelee sitä myös jatkossakin.

* Ivyllä oli sutinaa Rufuksen kanssa.. Ja Dan sai tietää asiasta. 
* Natella oli sutinaa college opiskelijan Sagen kanssa
* Dan ja Georgina kirjoittivat paljastuskirjaa. 

VIDEO AVAUKSESTA

TV GUIDE * Serena haluaa uuden alun, joten hän muuttaa uuden miehensä kanssa yhteen Manhattanille. Ja ilman vanhoja ystäviään. Mutta Stevenillä on aika iso salaisuus... ja siihen liittyy myös Serenan vanha ystävä... 

TVLINE
* Serenan isä nähdään jaksossa 7
* Georgina sanoo Danille 6x02:ssa, jotain mihin liittyy sanat raaka ja kova. Serenalla on shoppausriippuvuus. Jenny saa äänensä kuuluviin. (tavallaan)

6X04- DEAD ENDS
 Chuckin isä-tutkinnat vievät hänet odottamattomaan tilaisuuteen, jossa hän saattaa löytää henkilön, joka tietää totuuden Bartista. Serena ja Steven auvautuvat toisilleen eksistään, mutta yllättyvät. The spectator on ongelmissa, koska Dan haluaa julkaista toista kautta. Naten täytyy tehdä vaikea päätös, jotta niin ei tule käymään. Georgina painostaa Dania valitsemaan seuralaisekseen jonkun arvokkaan henkilön, jotta hänen imagonsa kasvaisi. Mutta asiat menevätkin toiseen suuntaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti