sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Edin haastattelu (Spoil!)

Tämäkin haastattelu on TCA-panelilta

TVLINE

Onnettomuudesta jäi varmaan arpia, henkisesti tai fyysisesti?
- Luulen niin. En usko että kukaan jää ilman niitä tuollaisen trauman jälkeen. Ja ei vain tuon takia, Chuckhan on selvinnyt monesta musertavasta jutusta läpi sarjassa. Tv- sarjoissa on sellaisia tarinoita, joissa hahmot antavat kaikkensa ja ovat käyneet läpi vaikka mitä. Uskon Chuckin olevan sellainen. Jos hän olisi oikea ihminen, hän voisi kirjoittaa kokemuksistaan kirjan. Turmasta on tulossa varmaan sekä fyysisiä, että henkisiä haavoja. Henkiset ovat varmaan pahempia.

Chuckin ja Danin ystävyys oli aika yllättävä
- Niin oli. Aika vastahakoinen sellainen. Ystävyys on ollut aika mielenkiintoinen juttu. Se kertoo vähän Danista. Hän on hyvä ihminen, rehellinen, joka kyllä tajuaa jos joku on hermoraunio, kuten Chuck on ollut. Juttu on ollut oikeasti hieno ja on ollut hauskaa työskennellä Penn Badgleyn kanssa, koska olen työskennellyt aiemmin aika vähän hänen kanssaan ja olemme hyviä ystäviä.

Chuck suhtautuu aika hyvin Danin tunteisiin Blairia kohtaan.
- Chuck ei varmaan pidä häntä uhkana. Se on aika naiivia ja on aika outoa Chuckille, kun ottaa huomioon hänen kokemuksensa. Sitä olettaisi Chuckin tuntevan paremmin ihmiset, mutta valitettavasti tässä sarjassa hahmot eivät näytä oppivan paljoakaan. (nauraa)

Jack Bass palaa takaisin. Mitä se merkitsee Chuckille ja hänen perhedraamalle?
- En tiedä, koska emme ole saaneet vielä käsikirjoituksia, mutta pidän Desmond Harringtonin kanssa työskentelystä. Hän tuo dynaamisuutta sarjaan ja on täydellinen valinta rooliin. Chuckin ja Jackin taisto on mahtava, "paholaiskaksikko". Odotan innolla tuon jutun jatkamista. Blair- juttu on vienyt kaiken hänen aikansa.

Millaisen lopun haluaisit Chuckille?
- Olen miettinyt asiaa miljoonaa kertaa. Minulla on sellainen ajatus, että Blair ja Chuck päätyisivät yhteen. Hän on naimassa Blairin tai tapaamassa ja äkisti hän kuolee auto-onnettomuudessa tai jossain tuon tapaisessa. (nauraa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti