tiistai 3. tammikuuta 2012

Blake: Stailaan itseni

Blake Lively painottaa vieläkin, ettei käytä stylistiä.
- En työskentele stylistin kanssa. Pukeudun fiiliksen mukaan. Joskus vaatteeni ovat todella kauniita, mutta eivät näytä hyvältä kuvissa, ja se siitä. En tiedä. En katso paljoakaan kuvia itsestäni, kun olen julkisuudessa, Blake sanoo Us Weekly-lehdelle.

Blake sanoo hoitavansa upeaa blondia tukkaansa vähällä vaivalla.
- Teen vain niin, että kun tulen suihkusta, laitan tukan nutturalle, kuivaan sitä vähän ja panen sitten sen takaisin nutturalle. Sitten otan ponnarin pois ja hiuksista tulee aaltoilevat. Joten olen onnekas, että se pysyy niin tuosta noin vain, mutta joinain päivinä se ei näytä niinkään hyvältä!

Blake paljastaa ihailevansa toista Hollywoodin blondia näyttelijää.
- Rosie Huntington- Whiteley on täydellisen näköinen. Vaikka hän olisi vain lenkillä, hän näyttää niin loisteliaalta ja elegantilta aina ja pidän siitä.

Blake teki yhteistyötä Sprinklesin leipomon kanssa New Yorkissa ja teki leivoksia, joiden myyntituotot menee kokonaisuudessaan Somalian lasten hyväksi.
- Leivokset ovat hyviä ja ne menevät tosi hyvään tarkoitukseen. Elokuussa tuli tieto, että 90 päivässä, 29 000 lasta kuoli ja 649 000 oli silti uhattuna ja kuolemaisillaan ihan minä hetkenä hyvänsä, koska nälänhätä on nyt pahimmillaan kuin kuuteen kymmeneen vuoteen. Se on niin järkyttävää ja sain tietää, että ihmisiä on vaikeaa saada kirjoittamaan shekkiä, jos he eivät saa mitään, joten tämä on hyvä keino saada ihmiset inspiroitumaan ja lahjoittamaan, Blake saarnaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti