perjantai 16. joulukuuta 2011

Blake & Ryan: Romanssi syvenee

Blake Lively ja Ryan Reynolds ovat taas tallustelleet ympäri New Yorkia yhdessä- vuorossa on ollut mm. koiran ulkoilutusta, romanttisia illallisia ja hengailua ja toiveita yhteisestä tulevaisuudesta.

* Pari oli viime lauantaina tuplatreffeillä aamiaisella ja kahvilla Lower East Sidella. Mukaan liittyi Blaken sisko Robin ja hänen miehensä. Paikaksi he olivat valinneet yhden Blaken suosikkiravintoloista, Stanton Socialin. He söivät yhdessä munkkeja, tacoja,keksejä ja muffinseja. He nauroivat paljon, halailivat ja nojailivat toisiinsa. Kaksikko kävi myös kahvilla Mojossa. Blake oli puheliaalla päällä West Sidella sijaitsevassa kahvilassa ja jutteli henkilökunnalle.

* Blaken sanotaan ahdistelevan Ryania viemään suhdetta seuraavalle tasolle. Lähteen mukaan Blake on tosi perinteinen tyttö ja haluaisi naimisiin ja saada lapsia. Hän on puhunut asiasta Ryanin kanssa, mutta koska Ryan erosi Scarlett Johanssonista, ei hän mieti tällä hetkellä avioliittoa ja asettumista aloilleen. Hän on todennut Blakelle, ettei halua vielä sitoutua sellaiseen.

* Blake rakastaa tunnetusti koiria (hänellä on ihana villakoira Penny) ja neito vahtikin mielellään Ryanin Baxter- koiraa. Blake lenkitti kultaista noutajaa GG:n kuvaustauolla tiistaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti