torstai 8. joulukuuta 2011

Blake & Ryan: Jäätelöllä käymistä ja Utahissa hempeilyä

Ryan Reynolds vei viime viikon perjantaina tyttöystävänsä Blake Livelyn Connecticutissa jäätelölle, Deborah Annin Sweet Shoppeen. Kaksikko piti söpösti toisiaan kädestä ja he söivät yhdessä jäätelön ja käyttivät samaa kuppia. Samana iltana he myös kuljeskelivat ulkosalla käsi kädessä Ridgefieldissä, missä oli menossa jouluparaati.

Maanantaina Blake nähtiin Ryanin kanssa Ryanin Bostonin kodista poistumassa. Kummatkin näyttivät olevan hyvällä tuulella. He olivat menossa juna-asemalle, koska Blake joutui taas jättämään rakkaansa ja suuntaamaan New Yorkiin.

Ja sitten päästiinkin sitten siihen tärkeimpään. Blake ja Ryan viettivät nimittäin kiitospäivää yhdessä Utahissa 24.11.2011. Heidät kuvattiin romanttiselta aamiaiselta ja heidät nähtiin pussailemassa... hmm.. haiskahtaa siltä, kuin että joku haluaisi jo virallistaa suhteen? Kuka Leonardo DiCaprio? Kuka Scarlett Johansson? Nämä sydänkäpyset tuskin kaipaavat kauheemmin eksiään, kun etsivät jo kiirellä yhteistä asuntoa, eivätkä voi olla erossa toisistaan.

Katso kuvat kiitospäivän vietosta: Celebrating Thanksgiving in Utah with Ryan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti