lauantai 27. elokuuta 2011

Leighton haastattelussa

Leighton Meester nähtiin edustamansa Vera Wangin Lovestruck- hajuveden lanseeraustilaisuudessa New Yorkissa. Siellä hän suostui vastaamaan muutamiin kysymyksiin...

ALLURE:

Leightonin mukaan hajuvesi kuvaa hyvin Romeo & Julia- tarinaa, sitä kun rakastaa hullunlailla.
- Keskustelimme Veran kanssa siitä tunteesta. Siitä, kun rakastuu ensimmäistä kertaa- se on sekä jännittävää ja pelottavaa, hauskaa, seksikästä, romanttista - kaikkia noita samaan aikaan. Tämä hajuvesi kuvastaa samoja asioita.

Voisiko Blair käyttää Lovestruckia?
- Hänellä on ollut paljon rakkaushuolia hiljattain. Noh, ainahan hänellä on (nauraa). Kyllä hän voisi käyttää. Se on klassinen, mutta silti nuorekas, joten se varmaan sopisi hänelle täydellisesti.

Mitä muita kauneustuotteita rakastat?
- Tykkään todella paljon Glam Glowista, jota juuri kokeilin, se on mutanaamio, joka saa ihon hehkumaan. Rakastan kaikkea "herkullista", kuten kuorinta-aineita Archipelagolta ja La Mer The Body Lotionilta. Kun meikkaan itse, käytän oikeastaan vain Palette luomiväriä Chanelilta - en tiedä nimeä, mutta sitä on ruskeana ja kultana. Sitä on vaikeaa sotkea, koska se on vain niin kaunis.

Tykkäätkö kauneushoidoista?
- Joo! Käyn aina silloin kuin vain voin ja on ihanaa tuntea, että tekee samalla jotain tuottoisaa ja ottaa rennosti. Kävin Upper East Siden Phyto Universessa, jossa he tekevät erilaisia hoitoja, mutta sitten yhdessä hiushoidossa hiuksia tutkitaan mikroskoopin tarkasti ja kerrotaan kaikki mikä on vikana (nauraa). Sitten he antavat ihanaa hoitoa ja hiukset tuntuvat silkiltä jälkeenpäin.

Lemppari rakkauslaulu?
- Harvest Moon Neil Youngilta. Olen kuunnellut sitä koko kesän, joten voin sanoa, että olen "rakastunut".

Rakkaustarina?
- Ylpeys ja ennakkoluulo, mutta tykkään myös The Age Of Innocencestä, jonka on kirjoittanut Ediyh Wharton. Se on surullinen rakkaustarina.

Rakkausruno?
- When You're old. Se on romanttinen ja vähän katkeransuloinen, mutta tosi kaunis.

Elokuva rakkaudesta?
- Annie Hall. Woody Allen osaa kuvata tarkasti rakastumisen korvia myöten.

NYLONMAG

Milloin tapasit Vera Wangin ensimmäistä kertaa?
- Viime muotiviikoilla, melkein vuosi sitten. Voguella oli isojuttu Fashion' Night Outissa... Kaikki suunnittelijat esittelivät luomuksiaan ja se oli ulkona; heillä oli isot esitykset ja se oli todella hauskaa. Näin Veran vähän matkan päässä ja hän viittoi, että haluaisi puhua minulle. Ja minä ihmettelin miksi ihmeessä minulle. Ja sitten kaksi päivää myöhemmin sain soiton hajuveden tiimoilta ja se oli todella jännittävää ja mahtavaa.

Mitä muotijuttuja olet oppinut olemalla GG:ssä?
- Noh tukkani ja meikkini laitetaan joka päivä, joten olen todellakin kiinnittänyt asiaan huomiota! Parhaimmat ohjeet ovat tulleet ihonhoidosta ja terveydestä, meikin poistosta, jossa pitää olla huolellinen. Sekin kuuluu mukaan, että on terve sisältä. Otan aika tyynesti ja se riittää minulle. Minun meikkaajani on oikeasti ammattilainen. En ole yhtä tietäväinen kuin hän. Yritän tehdä mahdollisimman vähän, koska en voi esittää osaavani tehdä mitään vaikeaa tyyliä itsekseni.

Mitä ipodissasi on?
- Voi luoja, kaikkea! Eräskin kysyi yksi päivä ja totesin hänelle, ettei kannata kysyä. He alkoivat selailla musiikkia ja keskivaiheella he luovuttivat.

Historiallinen aika?
- Rakastan 1500- luvun Englantia! Henry VIII:n aikaa, tarinoita kaikkien liittojen takaa ja sitä kuinka hullua silloin oli. Ja oikeastaan koko aikakautta, vaikka se oli aika masentavaa, protestantit olivat katolilaisia vastaan, mutta silti pidän aikakaudesta. Rakastan myös Rooman historiaa- antiikkista - Se on todella kiehtova ja viileä. En kyllä haluaisi elää muulloin kun nyt. Tykkään juoksennella vedesssä ja sitä mukaa!

Kuka on Blairin sielunkumppani? SPOIL!
- Katsokaa, kaikesta tulee 5.kaudella hullua. Hän menee naimisiin Prinssin kanssa.. hän suunnittelee avioliittoa ja menee naimisiin. Hän suunnittelee kaiken. Ja sitten joku on rakskaana, joten taas on tarjolla kaikenlaista draamaa. Ja tietysti Chuck on osa hänen elämäänsä, mutta ei romanttisesti, koska Blair on kihloissa. Ja sitten on Dan ja hänen suhteensa. En tiedä, kaikenlaista tulee tapahtumaan. Tykkään työskennellä kaikkien miesnäyttelijöiden kanssa. Mutta mielestäni Blair ansaitsee prinssin, eikös?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti