keskiviikko 31. elokuuta 2011

Blake vieraili kultansa luona Australiassa

http://images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/2011730//425.dicaprio.lively.ls.083011.jpg
Blake Lively ja Leonardo DiCaprio eivät selvästikkään voi olla erossa toisistaan! Blake lensi pitkän matkan päähän Australiaan tapaamaan hohdokasta poikaystävää ja vietti siellä ainoastaan viikonlopun. He juhlivat samalla Blaken 24-vuotissynttäreitä. Leo kuvaa tällä hetkellä The Great Gatsby- leffaa Sydneyssä. Pariskunnalla oli lauantaina romanttinen illallinen Sydneyn Ariassa ja taustalla näkyi Sydneyn kuuluisa satama. He myös kävivät eläintarhassa katsomassa eläimiä, koska heidäthän tunnetaan hyvin eläinrakkaina ihmisinä ja mikäs sen parempi paikka vompattien ja koalojen tsekkaamiseen.

Eläintarha oli nimeltään Featherdale Wildlife park ja sen markkinointipäällikkö Kellie Ames sai tilauksen Vip- kierroksesta Leolta ja Blakelta.

- Kummatkin pitivät todella paljon koaloista ja viettivät aika paljon aikaa Austinin kanssa, joka on yksi nuoremmista koaloistamme. Kummatkin olivat ystävällisiä ja uteliaita eläimistä. Veimme heidät dingojen aitaukseen, jossa he tapasivat pennun nimeltä Nala. He eivät pelänneet yhtään eläimiä, eivät edes nuorta krokotiilia ja pythonia Cuddlessia, jotka tuotiin heille näytille, Ames kertoo.

He saivat kerrankin viettää aikaa ilman paparazzeja. Suurimmaksi osaksi se saattoi johtua siitä, että he olivat taas verhoutuneet vaatteisiin hattuineen.

- He näyttivät todella onnelliselta toistensa seurassa ja kummatkaan eivät diivailleet yhtään. Blake eritoten nautti dingojen luona käymisestä ja vauva vompatti oli myös iso hitti. Leo kysyi uhanalaisista eläimistä ja annoimme heidän syöttää "tasmanian paholaista".

Lähteet: E!online & Usweekly



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti