keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Tuottajat finaalista (Spoil!)

http://judys424.files.wordpress.com/2009/09/gossip-girl-cast-season-3-poster_521x3941.jpg
E!online

OMG

Gossip Girlin 3.kauden finaali oli aika järkky. Tapahtumia mahtui tunnin sisään ja fanit ovat innostuneet keskustelemaan niistä urakalla. Tuottajat Josh Schwartz ja Stephanie Savage antavat hieman suuntaa mistä oli kyse.

Josh Faneille: - Kerro kaikille faneille, että meno lämpenee vasta. Haluamme ajaa heidät raivokkaammaksi.

Finaali reaktioista
Josh: - Twitter sivusto täyttyy. On coolia, että fanit reagoivat. Minusta se on hienoa. Jotkut tietysti pelkäävät, että Chuck on kuollut. Jotkut ovat raivoissaan Chuckille ja Jennylle tapahtuneesta.

Stephanie: - He ovat raivoissaan eri syistä. Jotkut ovat vihaisia Jennylle, jotkut Chuckille.

Josh: -Mikä on hienoa. Finaalin pitää olla sellainen, josta on puhuttavaa kesälle.

Miksi halusitte tehdä finaalista niin voimakkaan?

Stephanie: - Suunnittelimme finaalin siten, että käsitys muuttuisi. Ne jotka olivat aika tyyniä koko vuoden ajattelivat, että Jenny on konna ja he voivat antaa sitten sympatiaa jaksossa. Ja ne jotka ajattelevat tyynesti, että Chuck on rakastettava paskiainen, niin finaalissa saatta tuntua siltä, että hän meni vähän liian pitkälle. Halusimme hämärtää rajoja.

Josh: -Tälläinen sarja on. Olemme tehneet OMFG- mainoskampanjan. Meidän pitää elää sen mukaan.

Stephanie: - Halusimme tehdä finaalin, joka johdattaisi meidät seuraavan kauteen. Joskus menee aikaa ennen kuin saamme vähän vipinää kinttuihin, ja halusimme tänä vuonna tehdä jotain sykähdyttävää.

Puhutaan Chuck/Jenny-jutusta. Jotkut fanit eivät pidä siitä.

Josh: - Se on siirto, joka on ollut sarjan Dna:ssa ensimmäisestä jaksosta asti. Se "suhde" oli jotenkin esillä pilotissa- Chuck oli rosvo. Ja kyseisessä tapauksessa he ovat paikassa, missä he ovat melkein tasavertaisia, koska he ovat niin tunnelatautuneita. Se osoitti miten hahmot ovat muuttuneet kolmessa kaudessa.

Stephanie: -Nuo kaksi hahmoa ovat nyt elämänsä pohjalla. Ja Jenny valitsee tehdä jotain sellaista, jota on halunnut jo tehdä pilotista asti ja Chuck tekee koska on ollut niin katuvainen pilotista asti.

* Joshin mukaan Jenny yrittää aloittaa puhtaalta pöydältä.

* Josh: Kummallekkin tarjottiin katumusta finaalissa

* Tuottajat vihjailevat Chuckin kuolleen. Chuck olisi antanut kihlasormuksen Blairille, mutta suunnitelmat muuttui. Vaikka Chuck olisikin kuollut, niin Blair voisi antaa anteeksi Chuckille siltikin.

* Vanessa palaa Savagen mukaan sarjaan jossain kohti ensi kaudella.

Lue lisää: Really Dead?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti