lauantai 8. toukokuuta 2010

Leighton Meesterin haastattelu

http://photos.posh24.com/p/741930/l/leighton_meester/leighton_meester_acting_bratty.jpg
Yahoo.com:

Niin kuin voisi kuvitella, että Blair olisi samankaltainen kuin häntä näyttelevä Leighton Meester- mutta asiahan on päinvastainen! Leigh suosii erilaista tyyliä, ei ole mikään ilkeä Bitch ja Leighton ei takerru yhteen mieheen. Leighton inhoaa sitä paitsi hiuspantoja. Leighton on Herbal Essencin uusi mainostaja ja hän julkaisee nyt touko- kesäkuussa debyytti albuminsa your love is a drug. Leighton puhui kauneudesta ja antoi tyyli vinkkejä. Hän listasi tyyli-ikoniaan ja skooppasi samalla Gossip Girlistä.

Sinulla on tosi monia eri tyylejä sekä lavalle, että sen ulkopuolelle. Miten olet saanut aikaan näin monta eri lookkia?
- Kyse on siitä millä tuulella on, onko kokeilun haluinen ja onko olo varma ja se on myös uusien asioiden yrittämistä. Punaisella matolla luodaan lookki päästä varpaisiin ja astutaan hahmoon. Vaatteet, kengät, asusteet, hiukset ja meikki. Ne kaikki ovat mukana kokonaisuudessa. GG:ssä on tosi paljon kyse hahmosta. Blairin vaatteet ovat hänen. Ne määrittää ison osan minua ja se on mukavaa. Minusta hän yrittää ja on aito hahmo; hänellä on sama lookki melkein aina. Pyrin pukeutumaan mukavasti omassa elämässäni, mutta yritän silti tehdä jotain muutakin ja lisään elementtiini korkokengät ja jotain rockia hieman.

Millaiselta näytät kun lähdet kotoasi? Onko sinulla paineita pukeutua sen takia, jos törmäät faneihin tai paparazzeihin?

- Ei ole koskaan ollut, mikä on hyvä asia. Voin sanoa rehellisesti, että käytän usein verkkareita, farkkuja ja leggareita. Kesällä tykkään laittaa aurinkolasit tai shortsit. Ette näe minun menevän koru liikkeeseen stileteissä koska se ei ole minua. Olen oppinut pitämään luonnollisesta lookistani, joka on hyvä juttu, koska kun olen vapaalla niin viimeinen asia, jonka tahdon tehdä on hiukset ja meikki.

Oletko viisastunut GG:n myötä tyylistäsi? Käyttäisitkö otsapantoja?
- (Nauraa) Olen oppinut sarjan suunnittelijalta sen, että voin miksata suunnittelijaa halvempien brändien kanssa. Aina ei kaiken pidä olla samaa. Minusta hahmoni maku on tietysti hieno mutta joskus kun he ottavat jotain H & M:stä, niin se näyttää upealta. Joten ei ole mitään sääntöjä.

NY times kertoi, että Blake Livelyn tukka on uusi tyyli-ikoni. Ja nyt kaikki tahtovat hänen tyylinsä. Sinä taas olet Herbal Essencessin tallissa. Luuletko, että huonommin laitettava hiustyyli on saavutettavampi?
- Sarjan myötä voidaan ajatella, että kaiken voi tehdä täydellisesti, mutta hieman vähemmän laitetun näköinen lookki on mukava ja hyödyllinen. Hiusten ei aina pidä näyttää siltä, että niitä olisi käsitelty tunteja. Olo on mukavampi, kun lookki on luonnollisempi.

Miten hoidat tukkaasi kuvauksissa ja kuvausten ulkopuolella?
-Kun kuvaamme, niin en pese tukkaani muutamaan päivään, mikä on hyvä juttuja, koska tyyli pysyy paremmin. Mutta Blairin tukka on tosi täydellinen koko ajan ja joissa on täydelliset kiharat aina. Punaiselle matolle valmistautuessa, vaikka käyttäisimme tunnin tukkaani, niin se ei näytä koskaan liian tehdyltä. Se on hieman keskeneräinen, joka on minua. Ja normaalissa joka päiväisessä elämässäni pidän tyylin edelliseltä päivältä. (nauraa) Mikä voi näyttää hyvältä! hieman pörröltä. Käytän hieman herbal Essenciä ja pörröitän tukkaani pehmeästi ja pöyhistän, että siitä tulisi sellainen pöyheä, rantamainen koostumus. Tai pidän normaalin lookkini, mikä on tosi suora ja tylsä.

Mainitsit, että 'Tously Me Soft' on yksi suosikeistasi Herbal Essenciltä?
-Pidän shamppoosta ja hoitoaineista, koska ne saavat hiukset tuoksumaan tosi hyvälle. kosteuttava voide on tosi hyvä, koska minun tukkani joutuu kestämään paljon draamaa.


Luin, että stylistisi Charles Baker Strahan asuu samassa rakennuksessa kuin sinä. Soitatko hänelle hius-hätätapauksissa?

- (nauraa). Joo. Aina. Kiiruhdan hänen luokseen ja hän on vain, että oi, hei! ja alkaa korjata tukkaani.

Ketkä ovat sinun tyyli -ja kauneusikonisi?

- Pidän Drew Barrymoresta. Minusta hänen tukkansa monen muutoksen takia, ei voi katsoa kahdesti ja sanoa, että hän ei näytä tuolta. Hän voi tehdä vaikka mitä tyylilleen. Muuttaa tukkansa väriä ja tyyliä. Pidän Helen Mirrenistä. Minusta hän on kaunis ja lahjakas. Pidän myös Grace Kellystä ja yleisesti, Gracesta. (nauraa)

GG:ssä tukkasi on brunetti, ja yllätyin kun kuulin, että luonnollinen väri on blondi. Käskevätkö he sinun pitää tukkaasi tummana koko ajan hahmoasi varten?

- Voisin muuttaa hiusteni väriä muita rooleja varten, mutta minun täytyy pitää väriä brunettena GG:tä varten. Viime vuoden lopusta he antoivat minun panna punaisia raitoja tukkaani, koska haluttiin sellainen tukka leffaan, jota tein samaan aikaan. Olen mennyt vaaleasti tummempaan vuosien mittaan. Kun aloitin GG:ssä niin tukkani oli tosi tumma, koska olin niin innossani ollessani brunette, mutta se vaatii ylläpitoa, koska tukkani on paljon vaaleampi. Tykkään vaihtaa väriä, koska niin paljon kuin tykkään luonnollisestakin, niin tykkään myös muustakin. Muistan kun annoin oman tukkani kasvaa pois ja sanoin tahtovani fakin värin. (nauraa). Siinä on niin paljon enemmän eloisuutta.

Onko sinulla muita tulevia projekteja, joista haluaisit kertoa?

- Viimeistelin eilen leffan nimeltä The Oranges. Tänään menemme tapahtumaan puhumaan Herbal Essencestä, Länsi-eurooppaan. Ja sitten aloitan ensi viikolla leffan nimeltä Monte Carlo, joten olen euroopassa muutaman kuukauden ja sitten on vuorossa taas GG. Kuvaamme ensimmäisen jakson- en tiedä saisinko kertoa tämän- Parisissa.

Oi! jännä skooppi. Kiitos!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti