keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Leighton: Blair ja Chuck kuuluvat yhteen

Blairilla ja Chuckilla on aina ollut erittäin intohimoinen, mutta mutkikas suhde sarjassa. Kakkoskauden lopussa Chuck matkusti ympäri maailmaa keräten aarteita Blairille. Se oli osoitus välittämisestä. Vaikka välillä ei aina näytä siltä, niin he yrittävät suhteensa toimivuutta.
-Minusta tuo on aika romanttista. Minusta hän tietää nyt, mitä tahtoo. He ovat ohi lukiovaiheesta, joten kaikki draama on jollain tavalla mennyt, Leighton Meester sanoi Mtv Newsille. - Tarkoitan että olen aika tyytyväinen tapahtuneen kanssa. Olin tosi onnellinen kun sain tietää, että he päätyivät yhteen 2.kauden lopussa.


Meester kuitenkin varoitti, että kaikki ei silti saata päättyä hyvin
- Se on jollain tapaa Cliffhanger, koska.. Joka toinen jakso he palaavat yhteen, sitten eivät ja sitten taas. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että kyse on virallisemmasta ja Chuck on halukas myöntämään tunteensa kuten myös Blair. Se on suhde, josta pidän paljon.

Hänen mukaansa heillä on myös hauskaa dynaamisuutta.

-Heidän yhdessäolo tuntuu realistiselta. Chuck rakastaa Blairia. Chuckia halutaan myös vihata. Vihaatte rakastaa häntä. Chuck on aika ehdoton hahmo ja hän muuttuu koko ajan. Hän on mahtava.

Jos juttu ei toimi, niin kenen kanssa Blair voisi sitten olla?
- Joka kerta kun hän eroaa Chuckista, niin en tahdo nähdä häntä kenenkään muun kanssa. He eivät ole koskaan oikeastaan eronneet; hän haileksii häntä koko ajan. Minun näkökulmastani katsottuna myrskyinen suhde on epäterve, ja he saavat sen toimimaan. He saattavat aina kuitenkin tapella, erota ja palata yhteen. He näyttävät olevan sellainen pari.

Hän ei saata tietää mitä Chuckille tulee tapahtumaan, mutta hän ennustaa oman hahmonsa tapahtumia

- Minusta Blair ei tule vielä menettämään Queen Bee-statustaan, hän sanoi ja lisäsi, että Blair voisi menettää sen sijaan jotain muuta. -Saatamme laittaa hiuspannat eläkkeelle... Minusta ne ovat aina osoittaneet, mikä hänen tilanteensa on. Ehkä hän alkaa käyttää niitä tantumiseen.

MTV


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti