lauantai 20. helmikuuta 2010

Spoileria

PEOPLE

Stephanie Savage paljasti Kuvien juonet..

-Näimme viimeksi kun Nate nukkui tuolilla Serenan vierellä tämän sairaala huoneessa. GG kutsui Serenaa nukkuvaksi kaunokaiseksi ja kutsui Natea prinssiksi. Nyt näemme tämän tarinan oikeasti -Serena ja Nate, kultainen pari, vihdoin yhdessä. -Serenan ja Naten suhde kytkeytyi Shepherdin häissä ja se loi dynamisuutta koko sarjallemme, joten on aika iso asia saada nämä yhteen. Blake Livelyllä ja Chace Crawfordilla on mieletön ruutukemia. Heidän kohtaukset on yksiä hauskimmista ja seksikkäimmistä mitä olemme koskaan kuvanneet.

-Viime jakso The DeBarted jätti yleisön miettimään, että kuka oli mysteerinen nainen, jonka Chuck näki Bartin haudalla. Chuck tahtoo tietää myös ja hän etsii tätä seuraavassa jaksossa.
Kyseisessä kuvassa kuvauspaikka on kuuluisan Algonquin hotellin aulassa, jossa Chuck törmää mysteeriseen naiseemme ja vaatii tietää totuutta hänen Bart-läsnäololleen ja kaiken tiedon siitä mitä hän saattaisi tietää Chuckin äidistä. Jakso aloittaa ison ja tunteellisen Chuck-juonen joka tuo hänet ja Blairin läheisimmäksi kin koskaan. Ed Westwick ja Leighton Meester ovat pelinsä huipulla tässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti