perjantai 5. helmikuuta 2010

Penn Badgley wonderland-lehdessä

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjKdpEB5amuiL2j3I_Cj3_jgWH4kcGkBX6-FHAzcGyZkx4iovtGrqJU4BLCh8tBuv2rh7xYwNIIaVrdSYas9-s_KL5DqHdFKooCEEYafScx9cwjzROIbYQ6Fdt8MR1k8wDNL_84-LBWzVZ9/s400/penn-badgley-wonderland-magazine-01.jpg

Penn Badgley
poseeraa Wonderland-lehden helmi/maaliskuun numerossa varmalla ja seksikkäällä otteella.

Tähti puhui lehdelle mm. fanihysteriasta ja muusikoista keitä hän ihailee.

GG hulluudesta: -Muistan kun teimme ensimmäisen kerran GG fanitapahtuman ja noin 600 ihmistä saapui. Ja kaikki huusivat. Miten voi olla välittämättä tuollaisesta? Vastaus on ettei vain voi. Olin ehdottomasti mukana kahdessa ensimmäisessä kaudessa,myönnän sen. Oli mielenkiintoista olla osa sitä. Ei se pelkästään, että näki itsensä mainoksissa, ja kutsuttiin kaikenlaisiin juhliin, ja ihan vain muuten, myös oudoimmat näkökohdat, vaan se myös että ne olivat kiinnostavia asioita kokea.

-Nyt olen kuitenkin jo jotenkuten ohi koko jutusta. En paheksu huomiota, mutten myöskään varsinaisesti sitä halua. Tuntuu siltä, että kun ihmiset tekevät sitä- kun heistä tulee niin pakkomielteisiä heidän julkikuvasta,niin he eivät tunne olevansa omia itsejään kun he ovat valokeilan ulkopuolella- ja silloin jotain naksahtaa.

Musiikko esi-kuvat: -D'Angelo on Jumala minulle. Tarkoitan, ihmiset kuulevat sen minulta ja he ovat aina silleen, "Oi, mutta hän sekosi". Kuka välittää? Kuuntele Voodoota. Se on levy. Tiedäthän, kuuntelen sitä joskus silloin tällöin ja ihmettelen, että ehkä täytyy olla sellainen että saa luotua sellaista taidetta. Ehkä sinun täytyy tuhota itsesi. Tai sitten sinulla täytyy olla asia joka tuhoaa sinut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti