tiistai 5. tammikuuta 2010

Kelly ottaa varovaisesti seurustelussa

http://images.rottentomatoes.com/images/celeb/top_100/kelly_rutherford.jpg
Gossip Girlissä Serenan ja Ericin yksinhuoltajaäiti- tosielämässä Hermesin, 3, ja Helenan, 6, kuukautta.Kelly Rutherford joutui viime vuonna kokemaan kauhean eron ja huoltajuustaistelun exänsä Daniel Gierschin kanssa. Taistelu äityi pahaksi oikeussalin ovien sisällä. Taistelu on saanut Kellyn varpailleen seurustelun kantilta.
- Jos se olisi joku mahtava ihminen, mutta tiedäthän, että kun on lapsia niin olet niin nirso, Kelly naurahtaa. -Asia on näin- se muuttaa asioita paljon. Et vain ajattele kuinka sovit yhteen jonkun kanssa vaan miten lapset tulevat juttuun tämän kanssa. Asia on täysin eri.

GG-kollegoista löytyy lapsen vahteja. Blake Lively ja Leighton Meester ovat hurmaantuneet lapsista, jotka vierailevat kuvauksissa.
-Tytöt sanovat aina, että tahtovat olla lapsenlikkoina. Sanon vain,että joo, kunhan olette saaneet kaikki jännät jutut purkkiin, niin tulkaa kylään niin hengaillaan ja voitte vahtia lapsia. Se on niin ihanaa- suloista. Blake tulee isosta, mukavasta perheestä. Monet tulevat- monet nuorista ja kuuluisista sarjan tähdistä tulee mukavista perheistä. He ovat hyvin perhe-orjentautuneita
Lue lisää täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti