torstai 17. kesäkuuta 2010

Jessica Szohr puhuu Vanessasta ja Danista (Spoil!)

http://photos.posh24.com/p/280168/l/jessica_szohr/another_gossip_girl_romance_ed_westwick_and_jessica_szohr.jpg
Gossip Girlin Jessica Szohr sanoo, että hänen hahmonsa Vanessan pitäisi päätyä yhteen Danin kanssa. Vanessalla on ollut sarjassa sutinaa mm. Naten ja Chuckin kanssa, mutta Szohr väittää että hänen hahmonsa sopii parhaiten Danin kanssa yhteen.

- Heillä on niin paljon yhteistä, Jess kertoi DS:lle. -He tuntevat toisensa. Ja seurustelun alkuvaiheessa yrittää yleensä käyttäytyä tosi hyvin... ei ehkä parhaiten, mutta kun on kulunut noin neljä kuukautta, niin alkaa simputus, kuten esim. että älä pureksi purkkaa noin. Ja kun on bestiksiä ennen seurustelua, niin ei tarvitse esittää ja ei tarvitse olla niin tarkka asioista.
Heillä synkkaa ja heidän perheensä tuntevat. Minusta Dan on sarjan kolmesta jätkästä paras valinta Vanessalle.

Szohr lisäsi, että piti myös Naten ja Vanessan deittailusta, mutta: - Minusta he eivät täysin sopineet toisilleen, koska he ovat vastakohtia, erilaisista perheistä ja eivät nähneet asioista samoin.

Hän ei ymmärtänyt sitä, miksi Vanessa ja Chuck pantiin yhteen
- Minusta se oli hirveää, kun luin sitä käsikirjoituksesta. Ihmettelin asiaa, koska hehän vihaavat toisiaan. Ja sitten he lyöttäytyivät yhteen ja olivat silleen että mitään muuta ei tapahtunut. Ja sitten taas! Minusta se oli hauskaa. Tosi randomia ilman tarkoitusta. En usko, että heillä on ollut sen jälkeen kohtausta yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti