sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

5 Nippelitietoa pidätetystä Chace Crawfordista

http://media.daemonsmovies.com/wp-content/uploads/2010/04/Chace-Crawford.jpg
Chace Crawford pidätettiin, mutta mitä muuta löytyykään tähden taustalta...

1. Hän unohtelee: Ringo bubin työntekijä kertoo, että tähti unohti maksaa laskunsa eilen illalla, ennen pidätystä paikan parkkipaikalla. -Hän itseasiassa jätti luottokorttinsa tänne, työntekijä kertoo.

2. Teksasista kotoisin oleva Chace asustaa New Yorkissa: Chace tulee Lone Star Statesta, hän syntyi Lubbockissa ja kasvoi Planossa, joten hän oli siksi siellä eilen. Lähde kertoo, että hän oli kaupungissa vierailemassa perheen ja ystävien luona, kun Gossip Girl on nyt tauolla.

Pidätysraportissa lukee, että hän asuu Tony-asunnossa Manhattanin finanssialueella. Hän asui ennen kollegansa Ed Westwickin kanssa, mutta muutti viime vuonna omaan asuntaan. Heidän kodistaan löytyi yksityiskuvia photobucketista, missä kämppikset bilettävät ystävien kanssa. Ne poistettiin, mutta ne löytyvät vielä Youtubesta.

3. Hän on valkokankaan Huumediileri: Chace esittää Twelve-leffassa lukiosta potkittua huumediileri White Mikea. Hän valmistautui rooliin laihduttamalla ja eli kuin erakko. Kysymys: Menikö Chace liian pitkälle?

4. Hän keskeytti Collegen: Chace tuli Kaliforniaan Collegeen Pepperdine Universityyn Malibuun. Hän oli seurassa ja valitsi mainostamisen ja bisneksen ja viestinnän välillä. Hänen äitinsä kannusti häntä tähtäämään näyttelijäksi koulun kakkosluokalla, ja hän allekirjoitti sopimuksen heti ensimmäisen näyttelijätoimiston kanssa. JotenHeippa Collegelle, ja Moi Hollywoodille.

5. Hänen etunimensä ei ole Chace: Pidätysraportin mukaan hänen oikea etunimensä on itseasiassa Christopher Chace Crawford. Hän päätti käyttää näyttelyssä keskinimeään.

Lähde: E!online

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti