perjantai 23. huhtikuuta 2010

Taylor Momsenin haastattelu

EW

Taylor Momsen tunnetaan parhaiten Gossip Girlin Jennynä, mutta hän toivoo, että häntä pidettäisiin myös rokkarina. Momsenin bändi The Pretty Reckless julkaisee debyytti albuminsa tänä kesänä ja heiltä on tullut ulos sinkku nimeltä Make Me Wanna Die. Kyseinen biisi soi Kick-Ass elokuvan soudtrackilla. Ew jutteli Taylorin kanssa hänen uudesta urastaan.

EW: Bändilläsi The Pretty Recklesillä on biisi nimeltä Make Me Wanna Die Kick-Assin soundtrackilla.

Taylor Momsen: Se on traaginen rakkauslaulu. Romeo ja Julia-eivät voi elää ilman toistensa rakkautta, joten he kuolevat. Se on bändimme ensimmäinen sinkku. Kuvasimme juuri sille videon, mutten halua paljastaa siitä liikaa. Se sopii biisiin. Se on tosi synkkä.

EW: Kuinka Albumi edistyy?

TM: Plätty tulee ulos tänä kesänä. Kirjoitimme sen levynä joten joka biisi on osa isoa juttua. En tiedä- Haluan vain että ihmiset kuulevat sen!

EW: Kuka on isoin inspiraatio musiikissa?

TM: Beatles teki kaiken ensimmäiseksi ja parhaiten.

EW: Sinua verrataan usein Courtney Loveen.

TM: En tahdo olla hän-tahdon olla Kurt Cobain. Hän on mahtava ja hänen biisinsä ovat nerokkaita. Kaikki levyt ovat mahtavia. Kaikki vertaavat minua aina Loveen, koska he ajattelevat että pukeudumme samalla tavalla ja olemme kummatkin blondeja, käytämme huulipunaa ja mekkoja. Mutta pahoittelen, eikös monet muutkin tytöt tee niin? Näytän Nirvanalta. En katso Loveen.

EW: Miten tasapainoittelet musiikin ja näyttelyn välillä?

TM: Olen näytellyt 2-vuotiaasta asti. En väheksy sitä missään tarkoituksessa, mutta se on työtä minulle. Se ei voi olla koskaan yhtä henkilökohtaista kuin musiikki, koska näyttelyssä esität hahmoa ja sanot jonkun toisen sanat. Musiikki on minua.

EW: Sinun GG:n kollegasi Leighton Meester yrittää myös musiikin saralla. Oletteko puhuneet asiasta?

TM: En, en ole niin läheinen GG:n tiimin kanssa. Olemme hyväsydämisiä ja mukavia toisillemme, mutta emme ole juurikaan ystäviä kuvausten ulkopuolella. Teemme eri asioita; hän julkaisee pop albumin, mikä on hienoa.

EW: Kuulin, että Jenny ei ole läsnä 4.kauden alussa.

TM: Olen silloin kiertueella. Mutta kun kausi etenee, niin en tiedä jatkosta. En halua puhua siitä, koska se on auki. Katsotaan sitten loppu kaudesta mitä tapahtuu.

EW: Näin sinun esiintyvän Nykissä viime vuonna ja näytit unohtaneen laittaa housut jalkaan. Miksi?

TM: En oikein pidä niistä. Pidän sukkahousuista. En ole housu-ihmisiä.

EW: Olet nyt rokkari- sinun ei tarvitse pitää niitä.

TM: Pitääpä! en vain käytä niitä.

Entertainment weekl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti