perjantai 9. huhtikuuta 2010

2 GG-paria erosi!

http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Eric+Daman+Celebrates+Know+Want+ir4TvJQ9liJl.jpg

Voi ei!

Gossip Girlin Ed Westwick ja Jessica Szohr ovat eronneet toisistaan, kuten myös Leighton Meester ja Sebastian Stan.

1. Edin ja Jessin ero
Ed on ollut muutamien viikkojen ajan Lontoossa ja erosi juuri Jessistä, kun kuuli Jessin flirttailleen yhden hänen parhaimman ystävänsä kanssa, Marco Minuton.

Jes vietti viime viikkona 25-vuotissynttäreitään frendiensä kanssa ja New York Postin lähde kertoo: "hän meni samaan hotelliin kuin Minuto ja flirttaili avoimesti tämän kanssa. Hänen flirttaileva käytös järkytti monet ystävistä, joten sana kävi nopeasti Edille, joka oli Lontoossa. Ed päätti heidän suhteensa välittömästi puhelimessa ja Jes, joka kielsi mitään tapahtuneen Marcon kanssa, oli niin suunniltaan, että lensi suoraan Lontooseen viime perjantaina vain vaatteet mukanaan. Hän on anonut Ediä ottamaan hänet takaisin, mutta Ed on syvästi loukkaantunut. Hän ei voi uskoa, kuinka Jes saattoi tehdä näin hänen yhden parhaan kaverinsa kanssa."

Edin edustaja ei kommentoi, mutta Jessin edustajan mukaan juttu ei pidä paikkaansa: -Hän on viettänyt synttäreitään Edin kanssa Lontoossa.

2. Leightonin ja Sebastianin ero

Leightonin kaveri kertoo Ok!:lle, että Leigh on päättänyt hänen ja Sebastianin suhteen. Lähteen mukaan Leighton lopetti suhteen, koska hän ei tiedä miten olla suhteensa, eikä oikein pidä niistä. Sebastian ei ota juttua kovin hyvin, ja lähteen mukaan hän on murtunut päätöksestä. Leightonin edustaja ei ole kommentoinut.

Lähteet: zap2it & OKMagazine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti