perjantai 9. marraskuuta 2012

Spoileria

6X04 PROMO


SNEAK PEEK




6x05 PROMO


6X06- WHERE THE VILE THINGS ARE

Blair valmistautuu äitinsä paluuseen, mutta ei ole valmis tämän vaatimuksiin. Serena auttaa Dania etsimään asuntoa, mutta heidän yhteiset hetket tuovat tunteet esiin. Chuck saa Ivyn avulla näyttöä isänsä epärehellisestä toiminnasta ja hän värvää Naten paljastamaan sen. Rufus ja Ivy odottavat innolla taidegalleriansa avausta, mutta huomaavat osanottajalistan olevan tyhjillään ja heidän on keksittävä uusi keino menestyäkseen.

 6x07- SAVE THE LAST CHANCE

Serena ja Dan tajuavat, että heidän täytyy hyvittää vääryydet, joita he ovat tehneet. Blairilla on vielä yksi mahdollisuus todistaa kykynsä muotisuunnittelijana äidillensä ja hän saa siihen avun Serenalta. Heillä on suunnitelma, jonka ansiosta puvut tulevat olemaan hitti Sagen ja muiden kavereiden päällä. Chuck on saamassa kaikki todisteet isäänsä vastaan, mutta joku hänen liittolaisistaan paljastaa suunnitelman Bartille.

6x08- IT'S REALLY COMPLICATED

Serena ja Dan päättävät järjestää yhdessä kiitospäivänjuhlat ja kutsuvat paikalle vain läheisiä ystäviä, mutta kaikilla näyttää olevan lupa osallistua juhlaan. Chuck tuntee isänsä voittaneen ja joutuu syöksykierteeseen. Ja Blairin pitää löytää ratkaisu miehen ongelmiin. Dan on kirjoittanut uuden paljastuksen, mutta hänen täytyy päättää julkaiseeko hän sen. Hän voi nimittäin tuhota sillä läheisen ystävyyssuhteen.

E!ONLINE

Sarjan päätös on kaksiosainen. 6x09 loppuu cliffhangeriin. Finaalissa on unikohtaus, takauma, hyppäys eteenpäin... ja niitä saattaa tulla useampikin. Ja yllätyksiä on luvassa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti