lauantai 19. marraskuuta 2011

Spoileria

E!Online: kooste jaksosta 5x07

* Blair yrittää saada Chuckista sen vanhan chuckin esiin, joka vielä välittää hänestä. Blair yritti vietellä Chuckia ja Chuck pussasikin Blairia - mutta Blair läimäytti sitten Chuckia ja tajusi tehneensä oikean ratkaisun valitessaan Louisin. Chuck kuitenkin tiesi Blairin aikeet ja halusi vain luopua Blairista.

* Ivyn eksä Max palasi kuvioihin, koska hänellä oli työhaastattelu ravintolassa. Ja hänellä synkkasi heti Serenan kanssa. Serena aikoi käyttää Maxin ja hänen treffejä hyväkseen voidakseen blogata Dianan sivuille. Ja hän oli pahoillaan siitä, koska pitää Maxista oikeasti. Dianalla oli muita suunnitelmia ja hän tahtoo kohdata GG:n kasvotusten. Max on edelleen kiinnostunut Serenasta.

* Diana on vihainen Charlielle, koska tämä kiinnitti Naten huomion. Diana pakotti Charlien treffeille Naten kanssa juhliin, jotta voisi käräyttää heidät ja Nate tuntisi sitten oman tunnon tuskia. Sitten Diana huijaa Charlieta suutelemaan Maxia, josta Nate tietysti tajuaa pettäneensä Dianaa ja juoksee takaisin tämän luokse. Sitten Diana erottaa Charlien ja sanoo, että Max tulee paljastamaan hänen valheensa, joten Charlieta ei enää tarvita. Ja Diana työskentelee Naten ukille.

* Dan on pettynyt kirjakiertueensa suosioon, joten hän päättää skipata ne ja piilotella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti