maanantai 14. syyskuuta 2009

Penn Badgley antaa puheenaihetta

Gossip Girl star Penn Badgley   has a horror film and a comedy coming out.
(USATODAY)
Penn Badgleyn mukaan sarja on kehittynyt, kuten myös fanius.
tytöt pörräävät jatkuvasti tähden ympärillä. Pennin mukaan he ajavat siihen pisteeseen, kun oma olo alkaa tuntua epämiellyttävältä ja on pakko pyytää heidät loitommalle.- he kyttäävät kuvauspaikoilla aamu viidestä iltapäivä yhteen vain hengaillaakseen kanssamme ja pyytääkseen nimmarin. -rehellisesti sanottuna se tuntuu pahalta. epätoivoa aiheuttaa se, kun haluaa antaa ottaa kuvan fanin kanssa, mutta sitten kun ottaa yhden kanssa niin jonossa on jo 300.- siinä menee sitten se päivä.
Sarjan katsojaluvut eivät ole mitään päätähuimaavaa.
-siksi kyselemmekin aina että millaista menestystä meillä oikein on.

Gossip girlin myötä ovet ovat avautuneet tähdelle kuitenkin helpommin.
-tänä keväänä tajusin,että asiat ovat muuttuneet, koska niin moni ovi on avautunut minulle, Penn kertoo. Häneltä on tulossa kauhuleffa the stepfather. ensi vuonna taas komedia easy A.

Penn joutuu usein esittämään koululaista
-olet aina noin viisi vuotta nuorempi ruudulla, kuin oikeasti. Pennin mukaan koulureppu-jutut vetävät häntä puoleensa. Hänestä GG:n Dan on kuitenkin kasvanut ja hänestä on tullut hieman coolimpi. mutta pysyy silti samana.

Pennin mukaan nykyään tehdään tv-sarjoja nopealla tahdilla, etteivät ihmiset kyllästyisi. koulut käydään nopeasti loppuun-jopa alle kaudessa.

Hän ja Blake Lively (tyttöystävä,kollega) välttelevät paparazzeja. aluksi he jopa rajoittivat tekemisiään kuvaajien vuoksi.
-aluksi olimme hieman varovaisia ja sitten tajusimme, että mitä järkeä meidän on muuttaa tekemisiämme.

vaikka kuvauksissa joudutaankin näyttelemään esim. romanttisia kohtauksia jonkun toisen kanssa, niin Pennin mukaan hänellä ja Blakella on kova luottamus toisiaansa kohtaan. eli ei huolen häivää.

5 suosikki hetkeä
1. -ensimmäinen kerta kun näin kasvoni bussin kyljessä
2. sonic Youth gg:ssä.
3.- ensimmäinen kerta kun fani lausui nimeni oikein.
4. kun Dan ja chuck kännäilivät. -se oli hauskaa, koska sain vähän muuttaa kaava ja toimia toisen miehen kanssa sarjassa, jota harvoin tapahtuu danille.
5. muutto uuteen vuokra-asuntoon 1.8 -kasvoin sanoen,että tahtoisin elää nykin ullakolla. nyt asun.

Suom. eviedom.. kuten yleensä.
L: usatoday.com





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti